Το ρεπορτάζ με το οποίο σας ενημερώναμε προ ημερών για το μεταγραφικό σχεδιασμό του Άρη, είχε ως προτεραιότητα το θέμα των ψηλών. Κι αυτό γιατί στη συγκεκριμένη γραμμή, η διοίκηση της ομάδας απασχολείται από τις περιπτώσεις παραμονής δύο παικτών, του Αντώνη Ασημακόπουλου και του Κώστα Χαρίση.

Ο πρώτος αποχώρησε, καθώς οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να βρουν λύση, προκειμένου να συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία. Έτσι, ο έμπειρος φόργουορντ θα πρέπει να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όσον αφορά το θέμα του Χαρίση, το ζητούμενο από πλευράς ιθυνόντων είναι η λύση του συμβολαίου του. Με το σκοπό αυτόν, αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση με τον Έλληνα σέντερ, και αν βρεθεί η «χρυσή τομή» θα πρόκειται για μεγάλη οικονομική ανακούφιση για τον «Αυτοκράτορα», λόγω του «βαρέως» συμβολαίου του παίκτη.

Με την αποχώρηση και των δύο ψηλών, λοιπόν, και εν αναμονή της άρσης απαγορευτικού από την FIBA, η διοίκηση του Άρη θα μπορέσει να προχωρήσει στις περιπτώσεις που ήδη έχει προκρίνει ο Δημήτρης Πρίφτης για τις συγκεκριμένες θέσεις.