Ο Γιάννης Καστρίτης έσβησε σήμερα (14/3) από το απουσιολόγιό του τα ονόματα των Λευτέρη Μποχωρίδη, Δημήτρη Βεργίνη και Βασίλη Τολιόπουλου. Οι τρεις παίκτες ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και επέστρεψαν στις προπονήσεις. Ετσι στα «πιτς» παραμένει μόνο ο Γιώργος Αγγέλου.

Στο μεταξύ στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο έγινε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (23/3).

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Άρης για την προπόνηση:

«Μειώνονται τα προβλήματα για τον Γιάννη Καστρίτη για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής τηςBetshop Basket League.  Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο Δημήτρης Βεργίνης και ο Βασίλης Τολιόπουλος συμμετείχαν σε κανονικούς ρυθμούς στη σημερινή (14/03) απογευματινή προπόνηση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιώργος Αγγέλου, ο οποίος δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με την αθηναϊκή ομάδα. Της προπόνησης προηγήθηκε ανάλυση με τη χρήση video. Η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της αύριο (15/03) με μια μεσημεριανή προπόνηση και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα».

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ Άρης για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/03) το μεσημέρι, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει το μεθεπόμενο Σάββατο 23 Μαρτίου στο «Nick Galis Hall», για την 20η αγωνιστική της BetshopBasket League. Παρόντες ήταν εκπρόσωποι της Αστυνομίας, του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., της Δ.Ε.Α.Β. και των δυο ομάδων. Την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκπροσώπησε ο General Manager, Θωμάς Ντούλης».