Οι καλαθοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του Άρη έδωσαν το «παρών» στο stand της ΑRIS BC Boutique “The Legend Store” στην έκθεση για τον αθλητισμό Sportexpo Marathon 2016.

Συνοδευόμενοι από την Τζόρτζια Ευσεβίου – Λάσκαρη, σύζυγο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Νικόλαου Λάσκαρη, τον πρόεδρο της εταιρίας, Λευτέρη Αρβανίτη και τον εντεταλμένο σύμβουλο της Κ.Α.Ε., Εμμανουήλ Λάσκαρη, σύσσωμη η ομάδα του ΑΡΗ επισκέφθηκε τον χώρο στον οποίο διατίθενται τα προϊόντα της επίσημης μπουτίκ.

Παίκτες και προπονητές φωτογραφήθηκαν με χαρά και μοίρασαν αυτόγραφα στους πολλούς φιλάθλους της ομάδας μας που έδωσαν το «παρών» στο περίπτερο της ομάδας. Στη συνέχεια υπέγραψαν τις επίσημες ομαδικές φωτογραφίες του φετινού ΑΡΗ, οι οποίες μοιράστηκαν στον κόσμο.

Ουάιτ: «Οι φίλαθλοι μάς ακολουθούν εντός κι εκτός παρκέ»

Ο Οκάρο Ουάιτ μίλησε εκ μέρους των παικτών του ΑΡΗ και τόνισε: «Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις ότι ο οι φίλαθλοι της ομάδας μάς ακολουθούν παντού, εντός κι εκτός Ελλάδας, εντός κι εκτός παρκέ. Ήταν όμορφο για την ομάδα που ήρθε πριν την προπόνηση εδώ και έγινε ένα με τους φιλάθλους, που μας στηρίζουν όλη τη χρονιά. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη. Παίξαμε παιχνίδια παντού στην Ευρώπη με το Eurocup και υπήρχαν παντού οπαδοί μας. Ο ΑΡΗΣ είναι από τα καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης και συνεχώς το δείχνουν αυτό οι φίλαθλοι, όπου κι αν παίζουμε », τόνισε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Αναφορικά με τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΑΡΗ, με δεδομένο ότι απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής περιόδου, ο 24χρονος άσος δήλωσε: «Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως το Ρέθυμνο. Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι, δεν το παίρνουμε αψήφιστα, ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε μία νίκη ακόμα για να πάρουμε την τρίτη θέση. Τα πλέι οφ είναι εντελώς διαφορετικά από την κανονική περίοδο. Όλοι οι ομάδες ανεβάζουν την έντασή τους, όλα μπορούν να συμβούν στα πλέι οφ, αλλά εμείς κοιτάμε μέρα με τη μέρα την χρονιά».

Όσο για τον πιθανό αντίπαλο στα πλέι οφ, ο Ουάιτ σχολίασε: «Δεν έχουμε προτίμηση. Όποιον κι αν βρούμε μπροστά μας, θα προσπαθήσουμε να τον κερδίσουμε. Μπαίνοντας στα πλέι οφ όλα τα παιχνίδια θα είναι σκληρά, οπότε δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία ποιος θα είναι ο αντίπαλος, αρκεί να παραμείνεις συγκεντρωμένος».