Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να τονίζει πως πρόκειται για μία ευκαιρία για την ομάδα του προκειμένου να δουλέψει πάνω στη διάρκεια και τον ομαδικό τρόπο αντίδρασης σε άμυνα και επίθεση.

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το συγκεκριμένο ματς: “Σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια μας καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια στο αγωνιστικό κομμάτι σε ό,τι αφορά τη διάρκεια και τον ομαδικό τρόπο αντίδρασης σε άμυνα και επίθεση. Είναι ευκαιρία, λοιπόν, όλα τα παραπάνω στοιχεία να δοκιμαστούν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η ποιότητα του αντιπάλου, άλλωστε, προσφέρεται γι’ αυτό. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τα βλέπουμε με θετικό τρόπο, αφού έτσι θα δώσουμε ευκαιρίες στους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ μας. Εύχομαι στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα, να έχει και σε αυτό το παιχνίδι την βοήθεια και την υποστήριξη του κόσμου της”.

Από την πλευρά του ο Κώστας Χαρίσης ανέφερε: “Πέρα από τους τραυματισμούς μας, θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο, καθώς προερχόμαστε από ένα καλό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ζητάμε από τον κόσμο μας να γεμίσει το γήπεδο και να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που αυτός ξέρει. Είμαστε σίγουροι ότι θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.