Με τη φανέλα του Άρη θα αγωνιστεί και τη φετινή σεζόν ο Γκάρι Μπελ. Τη σεζόν 2017-18 ο 26χρονος Αμερικανός έπαιξε σε 25 αγώνες στη Stoiximan.gr Basket League, σκοράροντας κατά μέσο όρο 6,9 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ ανά ματς, με 69% στις βολές, 40% στα σουτ δυο πόντων και 27% στα τρίποντα.

Εξίσου σημαντική ήταν και η συνεισφορά του στο Basketball Champions League. Ο Αμερικανός αγωνίστηκε σε 14 ματς, μετρώντας 9,7 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ.

Ο Αμερικανός μίλησε για τα συναισθήματά του στην επίσημη ιστοσελίδα του Αρη, ενώ υποσχέθηκε να κάνει τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της:

“Αισθάνομαι όμορφα, γνωρίζοντας ότι σε μερικές βδομάδες θα επιστρέψω στην Ελλάδα για να ξεκινήσω προετοιμασία, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και να παίξω ξανά στον Άρη. Αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση των ανθρώπων της ομάδας, διότι μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο δουλέψαμε με τους προπονητές, καθώς και ο τρόπος με τον οποίο αγωνιστήκαμε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει και να πετύχει τους στόχους της. Η περσινή χρονιά στην Ελλάδα και όσα έζησα θα με βοηθήσουν, διότι έχω έναν επιπλέον χρόνο εμπειρίας”.