Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Γεια σε όλους!

Θα ήθελα πρώτα από όλα να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για την πορεία του στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Μας έκανε και πάλι περήφανους, άσχετα με το ότι τελικά δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, όχι μόνο για την φετινή του παρουσία, αλλά συνολικά για την πορεία του τα τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά στο μεταξύ μας παιχνίδι στο πλαίσιο του τρίτου ημιτελικού της STOIXIMAN.GR Basket League, πάμε στο ΣΕΦ με στόχο να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πιστεύω πως η ομάδα μας θα ανταποκριθεί όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται. Ο αντίπαλός μας προέρχεται από μία μεγάλη διοργάνωση, όμως, είναι δεδομένο πως πλέον έχει στρέψει όλο του το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Για αυτό είμαι σίγουρος πως θα είναι αρκετά συγκεντρωμένος. Εμείς δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να δώσουμε το 100% μας και να πάρουμε ότι μας αναλογεί.

Έχω πει και στο παρελθόν ότι το διάστημα της διακοπής είναι και θετικό και αρνητικό. Από την μία πλευρά η ομάδα ξεκουράζεται, αλλά το μείον είναι η αγωνιστική απραξία την οποία προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε με πολύ πέντε εναντίον πέντε. Θεωρώ πως δουλεύουμε σωστά και αυτό θα φανεί και στο γήπεδο.

Σε προσωπικό επίπεδο, αντιμετώπισα κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό και έμεινα εκτός προετοιμασίας για κάποιες μέρες, περισσότερο για προφύλαξη. Τώρα είμαι καλά, επέστρεψα στον ρυθμό των προπονήσεων και κόντρα στον Ολυμπιακό θα δούμε πόσο θα αγωνιστώ και αν θα αγωνιστώ.