Οι φονικές πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα έχουν κινητοποιήσει χιλιάδες εθελοντές. Κινήσεις ανθρωπιάς όμως βλέπουμε και από το χώρο του αθλητισμού. Η ΚΑΕ Άρης έδωσε αυτή τη φορά το σύνθημα για βοήθεια καθώς καλεί τον κόσμο να προσφέρει αίμα μέσω εθελοντικής αιμοδοσίας στους τραυματίες των πυρκαγιών.

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ προσπαθεί να κινητοποιήσει τον κόσμο να προσφέρει αίμα σε οποιοδήποτε Κέντρο Αιμοδοσίας ανά την Ελλάδα αναφέροντας, όπως τονίζει στην επίσημη ανακοίνωση, το λογαριασμό της ΚΑΕ Άρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ:

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ καλεί όσους φίλους της ομάδας μας μπορούν, να προσφέρουν αίμα για τους τραυματίες των φονικών πυρκαγιών που έχουν πλήξει την Αττική. Όσοι ενδιαφέρονται να δώσουν αίμα και να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε Κέντρο Αιμοδοσίας ανά την Ελλάδα, αναφέροντας το λογαριασμό της ΚΑΕ ΑΡΗΣ (στον αριθμό 13448). Οι φιάλες αίματος που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν με εντολή της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πυρόπληκτων, που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής”.

Tags:
΄Αρης