Του Θωμά Αυγέρη
22/07/2011 (17:53)

Λίγο πριν ξεκινήσει χθες η κρίσιμη ολομέλεια της Σάρισα, τα μέλη της είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν το υπόμνημα που απεστάλη από την Λέσχη Φίλων Άρη και μέσω του οποίου φαίνεται ξεκάθαρα πως οι άνθρωποι της Λέσχης έχουν πιάσει ακριβώς τον παλμό του κόσμου κι έχουν κατανοήσει την κρισιμότητα της κατάστασης που βιώνει η ΚΑΕ.

Το υπόμνημα αναφέρει: “Αγαπητοί φίλοι, στις κρίσιμες στιγμές που διανύει ο Αυτοκράτορας του Ελληνικού μπάσκετ, η μοναδική ομάδα σε συλλογικό επίπεδο που κατόρθωσε να ενώσει και να συγκινήσει όλους του Έλληνες, η συστράτευση, σύμπνοια, και υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα πρέπει να κυριαρχήσει.

Στο πνεύμα της σύμπνοιας και της συστράτευσης, ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα που απεύθυνε η ΚΑΕ ΑΡΗΣ και το ΔΣ αυτής, συμμετέχοντας σε δυο διαδοχικά ΔΣ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, παρουσία του κ. Αθ. Τζεβελέκη και του Προέδρου του ΑΣ ΑΡΗΣ κ. Ν. Παπαδόπουλου. Σε αυτές τι συναντήσεις κοινή εκπεφρασμένη διαπίστωση και δέσμευση ήταν η βούληση του κ. Αθ. Τζεβελέκη να συνδράμει για ακόμη μια φορά αποφασιστικά, στο πλαίσια και των υποχρεώσεών του, στη συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού για την προκαταβολή της επικείμενης ρύθμισης φορολογικών εκκρεμοτήτων της ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Την ίδια δέσμευση αποσπάσαμε και από στέλεχος της ΓΕΝΕΣΙΣ, σχετικά με τη συμμετοχή του συγκεκριμένου φορέα στη συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού.

Η συνεισφορά σας, κύριοι της ΣΑΡΙΣΑ και αγαπητοί Συναρειανοί, σε όλη την περίοδο λειτουργίας του φορέα σας είναι σημαντικότατη, καθοριστική και ολίγον αδικημένη σε ό,τι αφορά την αναγνώριση της προσφοράς σας, κάτι που οφείλουμε όλοι να μεριμνήσουμε ώστε να αποκατασταθεί. Άλλωστε, οι ειλικρινείς, γνήσιες Αρειανές προθέσεις σας, μας οδήγησαν εκ του ασφαλούς στην απόφασή μας, ως Λέσχη Φίλων ΑΡΗ, να συμμετάσχουμε εδώ και 2 χρόνια και εμείς στο εγχείρημα ΣΑΡΙΣΑ με το ποσό των 15.000 ευρώ την περίοδο 2009-10 και 13.000 ευρώ την περίοδο 2010-11), ασχέτως αν νομικοί λόγοι δεν επιτρέπουν την αναγνώρισή της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, με τη θεσμική της υπόσταση, ως συμμέτοχου της ΣΑΡΙΣΑ.

Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ έχει ήδη εκφράσει και εκφράζει και σε εσάς τη βούλησή μας να συνεισφέρουμε σε κάθε προσπάθεια ενίσχυσης της προσπάθειας για την επόμενη αγωνιστική χρονιά με δράσεις που από κοινού θα διερευνήσουμε, θα αποφασίσουμε και θα προβάλουμε.

Ως επίλογο, μαζί με τις ευχές μας για τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσής σας, σας απευθύνουμε την ίδια προτροπή που απευθύναμε και στις δυο διαδοχικές συναντήσεις στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ: Να πρυτανεύσει το Αρειανό συναίσθημα και όχι η λογική και οι προσωπικότητες. Τα πάντα άλλωστε πρέπει να υποκλίνονται όταν συζητάμε για το μέλλον του ΑΡΗ”.