Ο Άρης ηττήθηκε στο «Αλεξάνδρειο» από τον Ολυμπιακό, μετά από εννέα σερί θετικά αποτελέσματα, αλλά έστω κι αν κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην νοοτροπία νικητή που θέλουν να «ξαναχτίσουν» οι «κίτρινοι», τα κέρδη είναι πολλά. Αρχικά, απέδειξε για άλλη μια φορά, πως η απόσταση με τους δύο «αιωνίους» αρχίζει να μειώνεται. Σταδιακά, με αργά βήματα, αλλά μειώνεται. Οι δύο μοναδικές ήττες, άλλωστε, στο «Nick Galis Hall», ήταν κόντρα σε αυτούς, και μάλιστα με σπουδαία «μάχη» επί 40 λεπτών από την πλευρά των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη.

Ένα δεύτερος δεδομένο κέρδος, το οποίο έχει γίνει εμφανές εδώ και αρκετό καιρό, είναι το έμπρακτο «αγκάλιασμα» της νέας προσπάθειας στην εποχή του Νίκου Λάσκαρη, από τους φίλους της ομάδας. Στήριξη, σαφώς, υπήρξε ακόμη και σε στιγμές αγωνιστικής και οικονομικής κρίσης για τον Άρη, αλλά πλέον το «Αλεξάνδρειο» έχει αρχίσει να θυμίζει παλιές ένδοξες εποχές. Η ατμόσφαιρα κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι ένα ακράδαντο στοιχείο, με τον κόσμο να καταχειροκροτεί την προσπάθεια των παικτών μετά τη λήξη του αγώνα, να κάνει το ίδιο στον τραυματισμό του Οθέλο Χάντερ, καθώς και… αυτό που μπορεί να δει κανείς από τις πανοραμικές φωτογραφίες της εξέδρας.

aris-atmosfaira-vs-oly-2

Φαίνεται, όντως, να πιστεύουν στην πράξη ενός μεγάλου «ονείρου» και οι άνθρωποι του συλλόγου να ανταποκρίνονται ιδανικά μέχρι σήμερα…