Σύσσωμη όλη η οικογένεια του Άρη είπε το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Βουρτζούμη. Ο επί σειρά ετών μάνατζερ της ομάδας, «έφυγε» χθες από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών, ύστερα από σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκαν πάρα πολλοί άνθρωποι από τον χώρο του μπάσκετ, τον οποίο τίμησε ο Βασίλης Βουρτζούμης με την προσφορά του για περισσότερο από 20 χρόνια.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, Χάρη Παπαγεωργίου, τον Αντιπρόεδρο, Νίκο Κάλλεν, το μέλος του Δ.Σ., Τάσο Μωυσιάδη, το υπαλληλικό προσωπικό των γραφείων και το υπόλοιπο επιτελείο. Ήταν παρόντες ακόμη οι Βαγγέλης Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης, Θανάσης Μολυβδάς, παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του ΑΡΗ φέτος και τα προηγούμενα χρόνια, όπως οι Μιχάλης Τσαϊρέλης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Στέλιος Πουλιανίτης, Δημήτρης Βεργίνης, Σωτήρης Καραποστόλου, Σάββας Ηλιάδης, Θέμης Τσακαλέρης και Τάσος Δήμας.

Μεταξύ άλλων έδωσαν το «παρών» οι παλιοί πρόεδροι της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ Λευτέρης Αρβανίτης, Γιάννης Δαμιανίδης και Θεόφιλος Μητρούδης, παράγοντες νυν και πρώην της ομάδας όπως οι Θωμάς Νικολός, Στάθης Ρούσσος, Χρήστος Γαλιλαίας, Γιώργος Σιδηροηλίας, Γιάννης Σαμολαδάς, Σωτήρης Κιοσέλογλου και Βύρων Δασύλλας. Ο πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Θ., Σάββας Λόρτος, ο τιμ μάνατζερ του Π.Α.Ο.Κ., Τέλης Ζουρνατσίδης, οι προπονητές Νίκος Χασόπουλος, Παρασκευάς Μουρατίδης, Στράτος Κουκουλεκίδης, Νίκος Κεραμέας, Κώστας Μέξας, Δημήτρης Μπουσβάρος, Μιχάλης Τσάικος και Σωτήρης Νικολαΐδης, ο παλαίμαχος παίκτης της ομάδας, Κώστας Καραπαναγιώτης, ο γενικός αρχηγός των τμημάτων υποδομής του Άρη, Γιώργος Παουλεάνου, ο παλιός γυμναστής, Γιώργος Ζωγράφος και ο παλιός φυσιοθεραπευτής, Δημήτρης Ελευθεριάδης