Δυναμική πρεμιέρα έκανε ο Βαγγέλης Αγγέλου, αφού από τη μια ο Άρης πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, αφετέρου είπε αρκετά πράγματα στη συνέντευξη Τύπου. “Την Πέμπτη το βράδυ, γύρω στις 2, δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο. Ο Δημήτρης (σ.σ. Παπανικολάου) ήταν από τους πιο έξυπνους παίκτες και αυτά τα περί τρένων, αεροπλάνων, αλόγων, αφορούν την πολιτική μιας ομάδας. Μας πήρε Αθηναίος δημοσιογράφος και μας είπε ότι ο Ηλυσιακός έρχεται με τρένο. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό” είπε αρχικά ο νέος προπονητής του Άρη και συνέχισε:

Σέβομαι τον Δημήτρη και το ξέρει. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως, πως τραυματίστηκε ο Τζόουνς και εκτέλεσε τις βολές του ο Χατζής και μετά έγινε καλά και επέστρεψε στο ματς. Δεν εκτίμησαν σωστά τα πράγματα οι διαιτητές”.

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Παπανικολάου απαντώντας πως: “Δεν βάλαμε δημοσιογράφο. Μίλησα για οικονομικά προβλήματα. Το τέταρτο φάουλ του Καυκή ήταν καθοριστικό και τον αντικαταστήσαμε”.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου, πάντως έδωσε και ένα… μήνυμα για τη συνέχεια: “Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Η χώρα περνά μεγάλες δυσκολίες, το ίδιο και το μπάσκετ. Όποιοι είναι μαζί, ενωμένοι, θα καταφέρουν ν’ αντέξουν τα προβλήματα. Θα είναι μεγαλύτερα στη συνέχεια και θέλει γερό στομάχι” και κατέληξε: “Ευχαριστώ τη διοίκηση για την 166 κλήση που έγινε και τους διαιτητές που βοήθησαν άθελά τους, να βγάλουν οι παίκτες τον χαρακτήρα τους στην τελευταία φάση.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης υποστήριξε: “Ξεκινήσαμε δυνατά, με σκοπό κάνουμε ό,τι πει ο προπονητής. Δώσαμε “μάχη” για 40 λεπτά. Ξέραμε ότι ήταν απαραίτητο να πάρουμε τη νίκη”.