Για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τον Άρη μίλησε σήμερα ο Νίκος Χατζηβρέττας. Ο πρώην παίκτης των “κιτρίνων“, στο πλαίσιο  συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που έχει το τελευταίο χρονικό διάστημα με τον Λευτέρη Αρβανίτη, σχετικά με τον διακανονισμού του χρέους της ομάδας προς τον ίδιο.

Κατανοώ την δύσκολη στιγμή και την προσπάθεια της νέας διοίκησης. Περιμένω μία καινούργια, σοβαρή πρόταση. Μου ζητήθηκε να κόψω 50% από τα οφειλόμενα, την στιγμή που την δεύτερη χρονιά μου έκανα μεγαλύτερο κούρεμα στο συμβόλαιο μου. Θέλω να συζητήσουμε και να βρούμε μία λύση.

Επίσης δεν έχω πρόβλημα στο χρονικό όριο της αποπληρωμής του χρέους. Ας πάει και στα πέντε χρόνια αν αυτό μπορεί να τους βοηθήσει. Όταν βρεθήκαμε μου πρότειναν αποπληρωμή σε τέσσερα χρόνια, προσφέροντας μου εγγυήσεις για τα δύο πρώτα μόνο όμως κι όχι ως το τέλος”.

Αξίζει να υπενθυμιστεί πως η πρόταση του Άρη ήταν για μείωση των οφειλών στις 125 χιλιάδες ευρώ, ενώ ο Νίκος Χατζηβρέττας από την πλευρά του αντιπρότεινε 175 χιλιάδες ευρώ.