Έτοιμοι για την πρώτη μονομαχία των φετινών πλέι οφ της Basket League ΟΠΑΠ απέναντι στον Πανιώνιο είναι άπαντες στο στρατόπεδο του Άρη. Οι “κίτρινοι” επικράτησαν άνετα του Κολοσσού (99-82) στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και, πλέον, έχουν στο μυαλό τους αποκλειστικά και μόνο τους “κυανέρυθρους”, οι οποίοι έχουν το απόλυτο (2/2) στις φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αυριανή (21/05, 19:30) αναμέτρηση με τον Πανιώνιο τόνισε: “Νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση που συμμετέχουμε στα πλέι οφ. Είναι για εμάς πρόκληση, τόσο ομαδική, όσο και ατομική, να παίξουμε αυτή τη σειρά των αγώνων απέναντι σε μία ομάδα, που στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος είχε 7 νίκες περισσότερες από εμάς. Ο Πανιώνιος έχει χαρακτηριστικά στοιχεία την ταχύτητα, την εκρηκτικότητα και την ομοιογένεια, τα οποία εμείς θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο”.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τσιάρας υποστήριξε: “Καταφέραμε να τερματίσουμε στην 6η θέση της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος και πλέον έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι της Τρίτης με τον Πανιώνιο. Ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος, γιατί ο προσεχής μας αντίπαλος είναι πολύ καλή ομάδα, με αξιόλογο ρόστερ και αναγνωρίζουμε την αξία του. Παρ’ όλα αυτά, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα στον χρόνο που είχαμε μπροστά μας και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί, προσεκτικοί ιδιαίτερα στην άμυνα και να επιδείξουμε συγκέντρωση”.