Από τον τραυματισμό του Σλάβεν Κούπκοβιτς, ο οποίος υπέστη κάκωση στο γόνατο, επισκιάστηκε η εκτός έδρας νίκη του Άρη επί της Στεάουα Βουκουρεστίου (67-77).

Οι “κίτρινοι” πέρασαν με άνεση από το Βουκουρέστι και έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στους Last 32 κυνηγούν την πρώτη θέση του ομίλου τους. Μοναδική “παραφωνία” το πρόβλημα που αποκόμισε από το χθεσινό (9/12) παιχνίδι ο Σλάβεν Κούπκοβιτς, που υπέστη κάκωση στο έξω μεσάρτιου του δεξιού γονάτου του. Αυτό έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Σέρβος φόργουορντ μετά την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι της Πέμπτης (10/12). Το διάστημα απουσίας του άσου των “κίτρινων” είναι άγνωστο μέχρι στιγμής, και θα φανεί από την πορεία της συντηρικής θεραπείας την οποία θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες.

Οι παίκτες του Άρη θα ξεκουραστούν σήμερα, ενώ το πρωί της Παρασκευής(11/12) άπαντες θα επιστρέψουν στο παρκέ, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της προσεχούς Τρίτης (15/12, 19:00) με τη Μπάνβιτ στο «Nick Galis Hall».