Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Ουίλ Κάμινγκς, σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, ενώ αποκάλυψε και τις πληροφορίες που έμαθε για τον Άρη από τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάμινγκς στο arisbc.gr:

 «Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ. Έρχομαι σε μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, η οποία πήρε την 3η θέση στην κανονική διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος και είναι μία από τις δυνάμεις του ελληνικού μπάσκετ, έχοντας επιστρέψει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας», δηλώνει ο 24χρονος point guard.

– Ποιες είναι οι πληροφορίες που έχεις συλλέξει για τον ΑΡΗ;

«Ότι πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετική οργάνωση εντός κι εκτός γηπέδου. Ξέρω ότι παίκτες όπως ο Okaro White και ο Jamelle Hagins έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία τους στον ΑΡΗ, αγάπησαν την ομάδα και την πόλη. Τις περισσότερες πληροφορίες τις πήρα από τον Γιώργο Παπαγιάννη! Μας εκπροσωπεί η ίδια εταιρεία και μιλήσαμε στις ΗΠΑ. Μου είπε τα καλύτερα για τον ΑΡΗ, την ιστορία, την παράδοση που έχει στο μπάσκετ και τον κόσμο του. Επίσης έχω σχηματίσει πολύ καλη εντύπωση για τη Θεσσαλονίκη. Απ’ όσα έχω δει και μάθει ως τώρα, πιστεύω ότι έρχομαι σε μία πολύ ωραία πόλη».

Τι να περιμένει ο κόσμος από σένα;

«Θέλω να κερδίζω. Αγώνες και τίτλους. Πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα και μέσα από την ομαδική λειτουργία, θέλω να βοηθήσω τον ΑΡΗ να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Γνωρίζω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μία λίγκα υψηλού επιπέδου, ενώ θα πάρουμε μέρος και σε μία σημαντική ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Champions League. Οι απαιτήσεις θα είναι υψηλές και θα κάνουμε τα πάντα για να ανταποκριθούμε».

– Έχεις εικόνα από το «Nick Galis Hall»;

«Ναι, έχω δει βίντεο και εντυπωσιάστηκα από την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο γήπεδο. Ανυπομονώ να τη ζήσω από κοντά».

– Ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στους φιλάθλους του ΑΡΗ;

«Let’s win (πάμε να κερδίσουμε). Γνωρίζω ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μας υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τη συμφωνία μου με τον ΑΡΗ και αυτό με κάνει ακόμα πιο χαρούμενο και ανυπόμονο. Δεν μπορείς να κατακτήσεις τίποτα χωρίς κόπο. Θα δουλέψουμε σκληρά για να φτάσει η ομάδα εκεί που θέλουν να τη δουν οι φίλαθλοί μας. Μακάρι να κερδίσουμε τίτλους, να αυξήσουμε τα τρόπαια του ΑΡΗ».