Σήμερα (18/8) το μεσημέρι έφθασε στην Θεσσαλονίκη ο Ουίλ Κάμινγκς και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι γνωρίζει από πίεση, καθώς προέρχεται από μία από τις πιο μπασκετικές πολιτείες των ΗΠΑ, ενώ υπογράμμισε ότι είναι πλήρως ενημερωμένος για τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά  όσα είπε ο νέος παίκτης του Άρη:

-Για τη συμφωνία του με τον Άρη:«Είμαι πολύ χαρούμενος, είμαι μια νέα εμπειρία και θα παίξω ουσιαστικά για πρώτη φορά στο εξωτερικό. Ήθελα να έρθω στην Ελλάδα και τον Άρη, μια ομάδα με ιστορία και με τρελούς οπαδούς. Ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν. Η σύντομη εμπειρία πέρσι στην Ιταλία με την Τρέντο θα με βοηθήσει και δεν πιστεύω πως θα δυσκολευτώ να προσαρμοστώ».

-Για τη φιλοσοφία του για συνεχή δουλειά:«Θέλω να γίνομαι καλύτερος συνεχώς. Ο καθένας πρέπει να δουλεύει σκληρά και να έχει προσωπικό κίνητρο για τη δουλειά που κάνει».

-Για το αν φοβάται την πίεση:«Στο κολέγιο που αγωνιζόμουν, στην Πενσυλβάνια, υπήρχε πίεση για αποτελέσματα. Είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις. Θέλω από την πλευρά μου να παρακινήσω την ομάδα να κερδίσουμε αγώνες και τίτλους, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση».

-Για το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα:«Θα κάνω αυτό που θέλει ο προπονητής. Μπορώ να σκοράρω, να δημιουργήσω και να αμυνθώ. Ό,τι χρειαστεί να κάνω για να νικήσουμε είμαι έτοιμος να το κάνω».

-Για την επαφή του με τον κόουτς Πρίφτη:«Τον γνώρισα πριν υπογράψω και οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, που ξέρει να εξηγήσει από τους παίκτες τι περιμένει από αυτούς. Πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Ο Χάγκινς έχει το ίδιο γραφείο μάνατζερ και μου είπε πολύ καλά λόγια για τον κόουτς και την οικογένεια του Άρη».