Ποιος είδε τον Δημήτρη Γουλιέλμο και δεν τον φοβήθηκε. Ο διοικητικός ηγέτης του Αρη ήταν έξαλλος με τη νέα κακή εμφάνιση και τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από το Χολαργό μέσα στην Θεσσαλονίκη. Η ομάδα δεν έδειξε να ξυπνάει από το ταρακούνημα του διαζυγίου με τον Βαγγέλη Αγγέλου. Ο Γιάννης Καστρίτης έκανε ντεμπούτο απέναντι στον Χολαργό, αλλά η ομάδα έδειξε πάλι το κακό της πρόσωπο. Ηττήθηκε με 58-59 από τους Αθηναίους, κατρακύλησε ακόμα πιο κάτω στην ουρά της βαθμολογίας και μέσα σε όλα παραμένει και χωρίς νίκη μέσα στην έδρα της (έχει 0-5 στη “Nick Galis Hall”). Ο Γουλιέλμος “έβραζε” με το νέο ναυάγιο και δείχνει αποφασισμένος να… πάρει κεφάλια και να στείλει παίκτες σπίτι τους αν ο Αρης δεν ανακάμψει άμεσα.

Μετά το ματς ματς με τον Χολαργό η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία έκαναν την καθιερωμένη σύσκεψη. Εκεί ο διοικητικός ηγέτης του Αρη έδειξε τις διαθέσεις του. Ξεκαθάρισε ότι είναι αποφασισμένος να πάρει μέτρα και μάλιστα άμεσα και να δείξει ακόμα και την πόρτα της εξόδους σε όσους παίκτες δεν δείχνουν το καλό τους πρόσωπο.

Ο Δημήτρης Γουλιλέμος φέρεται να είπε σε έντονο ύφος σε κάποια στιγμή της σύσκεψης: “Στην επόμενη ήττα κάποιοι δεν θα δουν ξανά το παρκέ του «Nick Galis Hall και θα γυρίσουν στο πατρικό τους κατευθείαν”, δείγμα των προθέσεων του. Η φόρτιση ήταν δεδομένη όπως και η ένταση στις λέξεις μετά από την νέα ήττα και αυτό που βγαίνει ως συμπέρασμα της σύσκεψης είναι η ατάκα που ειπώθηκε ότι: “Όσοι δεν τιμούν τη φανέλα του Άρη, θα δουν το σκληρό πρόσωπο της ομάδας, τόσο σκληρό που δεν το φαντάζονται”.