Ο Δημήτρης Πρίφτης πέρασε 3 χρόνια στον πάγκο του Άρη ως πρώτος προπονητής την τριετία 2014-2017 πριν συνεχίσει την καριέρα του στην Ούνικς Καζάν στης οποίας το τιμόνι βρίσκεται ακόμα. Μετά την αποχώρηση του απ’ τον πάγκο του Άρη πριν από ένα χρόνο ήρθε σε διακανονισμό με την ΚΑΕ για την καταβολή των χρημάτων που του οφείλονται.

Ωστόσο ύστερα από επιθυμία του νυν τεχνικού της ρωσικής ομάδας σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Άρης είσαι” η πρώτη δόση που ήταν να καταβληθεί στον ίδιο θα καταλήξει στον λογαριασμό του μάνατζερ της ομάδας, Βασίλη Βουρτζούμη ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε από την ΚΑΕ Άρης αλλά η κίνηση του Έλληνα προπονητή δεν πέρασε απαρατήρητη από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Γουλιέλμο ο οποίος ζήτησε απ’ το λογιστήριο της ΚΑΕ να καταβληθεί η πρώτη δόση του διακανονισμού και στον Δημήτρη Πρίφτη.

Αν μη τι άλλο κάποιοι άνθρωποι αποδεικνύουν με τις πράξεις τους ότι πέρα απ’ τον ανταγωνισμό στον χώρο του αθλητισμού πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι.