Στην ετοιμότητα του Άρη για τον αυριανό (01/03) αγώνα με την Βιλερμπάν στάθηκε ο Βασίλης Καββαδάς στις δηλώσεις του ενόψει του αυριανού αγώνα για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Άρης υποδέχεται στο Αλεξάνδρειο για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ την Βιλερμπάν με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε στη media day ενόψει της αυριανής αναμέτρησης τονίζοντας την ανάγκη για ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά και την προετοιμασία που έχουν κάνει οι “Κιτρινόμαυροι”.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαστε ευχαριστημένοι που έχουμε περάσει στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και για τη δουλειά που έχουμε κάνει για να φτάσουμε ως εδώ. Τελειώνοντας τον αγώνα με τον Κόροιβο, ξεκινήσαμε από την Κυριακή να προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν. Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε το πλάνο μας, θα το ακολουθήσουμε, έχουμε την τακτική μας, σε αυτή δουλεύουμε αυτές τις μέρες, για να φανούμε όσο πιο έτοιμοι και να πάρουμε τη νίκη».

Για το πως λειτουργεί ο αγώνας με την Στρασμπούρ: «Εδώ ήμασταν πολύ δυναμικοί, πολύ μαχητικοί. Μπήκαμε με τσαμπουκά και έτσι πρέπει να κάνουμε και αύριο. Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια, πρέπει να τα κερδίσουμε. Με την βοήθεια του κόσμου μας πρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για τους προσωπικούς του αντιπάλους: «Εγώ είμαι έτοιμος όποιος κι αν πέσει πάνω μου να δώσω τη μάχη μου και να ανταποκριθώ».