O προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης, μίλησε για την εικόνα της ομάδας του στην ήττα με 72-63 από τον Κολοσσό και τόνισε ότι οι κίτρινοι ήταν άστοχοι όποτε πλησίαζαν στο σκορ. Από την άλλη ο κόουτς του Άρη, αναφέρθηκε και στις διαμαρτυρίες του Mario Little προς τους διαιτητές μετά το ματς.

Αναλυτικά ο προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το ματς: «Εμείς πρέπει να κοιτάμε αυτό που κάνουμε. Θα  σταθώ στο αποτέλεσμα και την ομάδα μου. Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε προβλήματα στο transition. Στη συνέχεια παίξαμε με μεγαλύτερη ενέργεια. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι, βάλαμε τη μπάλα κοντά στο καλάθι, είχαμε υπεροχή, είχαμε αποτελεσματικότητα αλλά υπήρχαν στιγμές που έπρεπε να το διαχειριστούμε καλύτερα.

Στο πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, δεν εκτελέσαμε σωστά. Δεν είχαμε πετύχει πόντους. Σταθεροποιήθηκε η διαφορά, παλέψαμε αλλά τις στιγμές που μπορούσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, ήμασταν άστοχοι».

Για τον Little και τις διαμαρτυρίες του προς τους διαιτητές στην λήξη του αγώνα: «Ας το κρίνουν αυτοί που είδαν το παιχνίδι. Εγώ δεν θέλω να ασχοληθώ. Είναι αθλητής και πρέπει να κρατάει την ψυχραιμία του ο Little. Προσπάθησα να τον δικαιολογήσω στους διαιτητές».