Έναν κρισιμότατο αγώνα έχει μπροστά του αύριο ο Άρης. Οι «κίτρινοι» υποδέχονται στο «Αλεξάνδρειο» το Μεσολόγγι, με το οποίο ισοβαθμούν στον βυθό της κατάταξης με σκορ 3-8. Και δεν είναι μόνο αυτό. Το Μεσολόγγι τους είχε κερδίσει στο ματς του πρώτου γύρου. Έτσι αν ο Άρης δεν κερδίσει αύριο, τότε… φωτιά στα μπατζάκια του. Θα βρεθεί σε πολύ δεινή θέση με το καλημέρα του δεύτερου γύρου.

Ο προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης, μίλησε για την σημασία που έχει η νίκη για τους «κίτρινους» στο αυριανό (23/1, 17:00) εντός έδρας ματς με το Μεσολόγγι και ήταν ξεκάθαρος.

Ο κόουτς των «κίτρινων» τόνισε ότι ο Άρης δεν κρύβεται και ξέρει την σημασία του αγώνα, καθώς πρόκειται για ένα ματς που σε σημαντικό βαθμό θα καθορίσει την εξέλιξη του πρωταθλήματος για την ομάδα του.

Ο Άρης έχει έναν διπλό πονοκέφαλο ενόψει του αγώνα με τους «νεοφώτιστους», καθώς κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των Milan Milosevic και Vladimir Dragicevic στο ματς. Αντίθετα, ο Mario Little προπονήθηκε κανονικά σήμερα και θα ενισχύσει την ομάδα στο αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των «κίτρινων», Σάββα Καμπερίδη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

 «Το Μεσολόγγι είναι μια αξιόμαχη ομάδα, η οποία μας κέρδισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία του αγώνα. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Είναι ένα παιχνίδι, που σε σημαντικό βαθμό καθορίζει την εξέλιξη του πρωταθλήματος και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με αίσθημα ευθύνης και με το ανάλογο πάθος. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται παραπάνω λόγια…»