O Άρης που μετά το κρεσέντο του στις 10/3 απέναντι στον Ηρακλή πάει με χαμηλές στροφές και δεν θυμίζει την ομάδα που έκανε μεγάλη εμφάνιση απέναντι στον «γηραιό» φιλοξενεί αύριο στο Nick Galis Hall», τον Ιωνικό, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Σάββας Καμπερίδης μίλησε για την σημασία που έχει για τον Άρη το να δείξει καλό πρόσωπο και να πάρει τη νίκη αύριο.

Ο προπονητής των κίτρινων τόνισε ότι η εικόνα στα τελευταία ματς δεν είναι αυτή που πρέπει και το ματς με τον Ιωνικό, που είναι το τελευταίο φετινό της ομάδας στο «Αλεξάνδρειο» είναι μια ευκαιρία για τους κίτρινους να αποδείξουν, πρώτα στους εαυτούς τους, ότι η χρονιά δεν είχε τελειώσει στον αγώνα με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη και οι δηλώσεις του Σάββα Καμπερίδη:

Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει αύριο (10/04, 17:00, ΕΡΤ3), στο «Nick Galis Hall», τον Ιωνικό Hellenic Coin, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Αναφερόμενος στον αγώνα με την ομάδα της Νίκαιας, ο προπονητής των «κίτρινων», Σάββας Καμπερίδης, επεσήμανε:

«Η εικόνα μας στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι αυτή που πρέπει. Η αναμέτρηση με τον Ιωνικό, είναι η τελευταία στο γήπεδό μας και θα πρέπει να αποδείξουμε, πρώτα στους εαυτούς μας, ότι η χρονιά δεν είχε τελειώσει στον αγώνα με τον Ηρακλή».