Ο προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης, μίλησε για το αυριανό (3/4, 16:00) εκτός έδρας ματς με τον Κολοσσό στην 20η Αγωνιστική της Basket League του ΕΣΑΚΕ, που θεωρείται πολύ κρίσιμο για τους κίτρινους, καθώς η ομάδα προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα και θέλει το “διπλό” για να απομακρυνθεί απο την ουρά.

Στο μεταξύ, ο Άρης αναχώρησε για την Ρόδο χωρίς σημαντικά προβλήματα, καθώς εκτός αποστολής έμειναν μόνο οι νεαροί, Σιδηροηλίας και Τσιρογιάννης, οι οποίοι είχαν προβλήματα από τραυματισμούς.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη και οι δηλώσεις του Σάββα Καμπερίδη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Το τρίτο του παιχνίδι σε οκτώ ημέρες και δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας, δίνει αύριο (03/04, 16:00, ΕΡΤFLIX) ο ΑΡΗΣ κόντρα στον Κολοσσό, για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Σε δηλώσεις του στο www.arisbc.gr για τον αγώνα με την ομάδα της Ρόδου, ο προπονητής των «κίτρινων», Σάββας Καμπερίδης, τόνισε:

«Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα σοβαρή, μαχητική, με υψηλό κίνητρο, η οποία διεκδικεί όλες τις αναμετρήσεις μέχρι τέλους. Εμείς προερχόμαστε από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και θα πρέπει να αγωνιστούμε με συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, προκειμένου να καταφέρουμε να επιστρέψουμε τις νίκες»

Προπόνηση και αναχώρηση για Ρόδο

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε σήμερα (02/04), με μια μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του για τον αυριανό (03/04) αγώνα. Απόντες από το ομαδικό πρόγραμμα ήταν οι τραυματίες, Γιάννης Σιδηροηλίας και Κώστας Τσιρογιάννης.

Πριν μπουν στο γήπεδο, οι παίκτες παρακολούθησαν σε video τον αντίπαλό τους.

Την αποστολή του ΑΡΗ, που θα ταξιδέψει για τη Ρόδο, απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Milosevic, Χαριτόπουλος, Κουζέλογλου, Καλαϊτζίδης, Chalmers, Νετζήπογλου, Dragicevic, Little, DeCosey.