Ο Σάββας Καμπερίδης αποφάσισε να σφίξει τα λουριά στους παίκτες του Άρη. Η ομάδα έχει πάρει τον κατήφορο τελευταία και μετράει 2 βαριές ήττες από Λαύριο και ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του Άρη πήρε ανάποδες με την εικόνα που έχουν τελευταία οι παίκτες του και αποφάσισε να… πάρει το μαστίγιο.

Ο κόους του Άρη έβγαλε το λάδι σήμερα στους παίκτες του, καθώς τους έκανε 4ωρη προπόνηση

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση, μέσω video του χθεσινού (13/12) αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που διήρκεσε παραπάνω από δύο ώρες!

Στη συνέχεια  η ομάδα έκανε 2ωρη προπόνηση και ξεκίνησε έτσι και την προετοιμασία της για το τρίτο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα (16/12, 20:00, ΕΡΤ3).

Στο μεταξύ, ο Milan Milosevic έκανε ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας των ενοχλήσεων που έχει στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης: 

«Για περισσότερο από τέσσερις ώρες βρέθηκαν σήμερα (14/12) στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, οι παίκτες του ΑΡΗ.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση, με τη χρήση video του χθεσινού (13/12) αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που διήρκεσε παραπάνω από δύο ώρες, με τον Σάββα Καμπερίδη και τους συνεργάτες του να επισημαίνουν τα λάθη, τα οποία έγιναν.

Ακολούθησε η προπόνηση, με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για το τρίτο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα (16/12, 20:00, ΕΡΤ3).

Ο Milan Milosevic ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, εξαιτίας των ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού. Αύριο (15/12), θα γίνει μια προπόνηση».