Να εκτονώσει την κατάσταση επιδίωξε ο Βαγγέλης Αγγέλου. Ο έμπειρος τεχνικός του Άρη δήλωσε μετά το ματς με το Περιστέρι:

Εμείς δεν έχουμε κανένα παράπονο από τους ανθρώπους, την ομάδα του Περιστερίου και τον κόσμο του Περιστερίου. Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει τέτοιες αντιδράσεις. Μερικοί το βλέπουν ως εκτόνωση. Με το να αναπαράγουμε τα αρνητικά, μειώνουμε την προσπάθεια του κόουτς και της ομάδας του Περιστερίου και την προσπάθεια των δικών μας παιδιών.

Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη στον κόουτς και τα παιδιά του Περιστερίου γιατί έχουν χαρακτήρα, ποιότητα και ήθος. Στόχος μας ήταν να κρατήσουμε το Περιστέρι κάτω από τους δεκαπέντε πόντους σε κάθε δεκάλεπτο και να μην επιτρέψουμε στους Πάρκερ και Μίτσελ να πάρουν τις τελευταίες μπάλες. Θέλαμε να έχουμε περισσότερη ενέργεια στο τέλος. Το Περιστέρι γύρισε το ματς, αλλά εκεί μίλησαν τα μεγάλα σουτ. Δεν ήταν θέμα τακτικής αλλά θέμα ενστίκτου . Είμαστε χαρούμενοι που βασιστήκαμε σε πολλούς παίκτες. Και πάλι καλή συνέχεια και καλή δύναμη”.

Ο Τάσος Δήμας δήλωσε: “Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ καλή στην έδρα της. Ήρθαμε να δώσουμε το 100%, βάλαμε μεγάλα σουτ και κερδίσαμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Περιστέρι”.