Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Arena Press, ο φόργουορντ που ανήκει στην Βαλένθια και αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Άρη αποφάσισε να καταθέσει αίτηση εις χείρας τρίτων στον ΕΣΑΚΕ, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο του πέρασμα του από τους “κιτρίνους”.

Πρακτικά η κίνηση αυτή δεν αλλάζει την δεδομένη κατάσταση στους Θεσσαλονικείς, όμως δείχνει την έλλειψη εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί από την πλευρά των παικτών προς τη διοίκηση. Με αυτή την κίνηση ο Γιάνκοβιτς ουσιαστικά μπλοκάρει τα χρήματα που περνούν από τον ΕΣΑΚΕ προς την ΚΑΕ Άρης.

Ο ΕΣΑΚΕ από την πλευρά του θα πρέπει να ενημερώσει το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης εντός οχτώ ημερών για το αν η ΚΑΕ Άρης έχει κάποιο ποσό το οποίο αναμένεται να λάβει από την διοργανώτρια αρχή. Αν αυτό συμβεί τότε βεβαιώνεται το χρέος και θα παρακρατηθούν τα λεφτά για να δοθούν στον Γιάνκοβιτς, ειδάλλως η διοργανώτρια αρχή θα επιβεβαιώσει ότι η ΚΑΕ δεν έχει λαμβάνειν από τον ΕΣΑΚΕ.

Από την πλευρά του ο Άρης μπορεί να απαντήσει στην κίνηση του φόργουορντ κάνοντας αίτηση ανακοπής εκτέλεσης της απόφασης την οποία μπορεί να κάνει εντός 30 ημερών.