Μία πολύ όμορφη και ευχάριστη βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο All Day Sports Bar “Match2Much” το βράδυ της Πέμπτης (26/9). Μετά από την απογευματινή προπόνηση, οι αθλητές της ομάδας μας, το τεχνικό τιμ και η Διοίκηση βρέθηκαν στο καφέ της πόλης, όπου συνομίλησαν με φίλους του ΑΡΗ, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και αντάλλαξαν απόψεις.

Η μεγάλη έκπληξη, όμως, ήταν η παρουσία του Νίκου Γκάλη, ο οποίος έγινε δεκτός με πολύ μεγάλη χαρά, ενθουσιασμό και χειροκροτήματα. Ο «θρύλος» του ελληνικού μπάσκετ γνώρισε τους παίκτες του ΑΡΗ και τους ευχήθηκε να έχουν καλή αγωνιστική χρονιά. Στη συνέχεια, υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με φιλάθλους της ομάδας μας.  Το κλίμα ήταν ευχάριστο, ενώ στις οθόνες του καταστήματος προβλήθηκε το φιλικό παιχνίδι Μπάμπεργκ-ΑΡΗΣ, που τράβηξε τα βλέμματα των παρευρισκομένων.

Ο αρχηγός των “κιτρίνων”, Αντώνης Ασημακόπουλος, σχολίασε την ιδιαίτερη αυτή συνάντηση, τονίζοντας: «Ήταν μία ξεχωριστή εκδήλωση για εμάς. Είναι πολύ ωραίο να βρισκόμαστε κοντά στην οικογένεια του ΑΡΗ και μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό, με αποκορύφωμα φυσικά την παρουσία του Νίκου Γκάλη. Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη, μία τονωτική ένεση για τη συνέχεια. Θα θέλαμε να είναι κοντά μας, να μας κάνει τέτοιες εκπλήξεις πιο συχνά, γιατί είναι ο οδηγός μας. Είναι αυτός που μας δείχνει το δρόμο και επειδή κάνει τις καρδιές μας να χτυπάει, είναι ένας έρωτας, ο οποίος δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ, για όσα παιδιά παίζουν μπάσκετ».