Το 1994, το ελληνικό ροκ συγκρότημα “Ξύλινα Σπαθιά”, γνώριζε τεράστια επιτυχία με το τραγούδι του τότε frontman τους Παύλο Παυλίδη, “Λιωμένο παγωτό”. Μερικοί από τους στίχους του ρεφρέν του συγκεκριμένου τραγουδιού, θα μπορούσαν να εκφράζουν απόλυτα και τον Γιάννη Δαμιανίδη.

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, ο άνθρωπος που δήλωνε σε συνέντευξή του πως φεύγει τρέχοντας, μάλλον έχασε το δρόμο της φυγής, αφού παρότι από τις 5 Ιανουαρίου έγινε γνωστό πως αποχωρεί από την προεδρία της “Γένεσις”, παραμένει στη θέση του!

Ο ίδιος δεν έχει υπογράψει ακόμη τα πρακτικά της συγκεκριμένης γενικής συνέλευσης, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να είναι πρόεδρος της εταιρίας που έχει στη κατοχή της το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Θόδωρος Κουρόγλου, να μην έχει αναλάβει ακόμη θέση προέδρου της “Γένεσις”.

Επίσης οι “κίτρινοι” δεν μπορούν να εισπράξουν τα χρήματα του τηλεοπτικού συμβολαίου. Εξελίξεις αναμένονται και θα φανεί αν η νέα διοίκηση της ΚΑΕ θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει τον πρώην πρόεδρο με το… γάντι.