Στο ημίχρονο του φιλικού παιχνιδιού του Άρη με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που διεξάγεται αυτή την ώρα στο «Nick Galis Hall», ο ιδιοκτήτης της ομάδας Νίκος Λάσκαρης βράβευσε τους Ολυμπιονίκες Μάντη και Καγιαλή και την ομάδα μπάσκετ του Άρη με καρότσι η οποία είναι Πρωταθλήτρια Ελλάδας. Μάλιστα μετά τη βράβευση ο κύριος Λάσκαρης έκανε δηλώσεις στη δημόσια τηλεόραση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ομάδα μπάσκετ με καρότσι: «Τα πολλά λόγια είναι περιττά. Αυτοί είναι οι πραγματικοί πρωτυαθλητές της ζωής. Βλέπω και στους Παραολυμπιακούς με τι ψυχή και δύναμη αγωνίζονται για πράγματα που οι περισσότεροι δεν μπορούν παρότι δεν έχουν σωματικά προβλήματα. Είναι πολύ δύσκολο να το εκφράσεις με λόγια. Δυστυχώς η Ελλάδα δεν έχει τη δυνατότητα να βοηθάει τέτοιες δραστηριότητες. Είναι πρωταθλητές Ελλάδας και αυτή τη στιγμή είναι η υπερηφάνεια μας».

Για τους Έλληνες Ολυμπιονίκες: «Εμείς σαν ίδρυμα προσπαθούμε να κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο εκεί που δεν μπορεί η πολιτεία. Μας έκαναν υπερήφανους. Ηταν και παγκόσμιοι πρωταθλητές πριν το Ρίο. Το 470 είναι γραμμένο με χρυσά γρτάμματα. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο. Το άθλημα είναι λίγο μοναχικό, γιατί περνάς ώρες μόνος σου στο νερό. Είχε την ευκαιρία ο κόσμος να τους δει εδώ, μαζί με τα μετάλλια».
 
Για τον φετινό Άρη:  «Είναι πολύ νωρίς. Θέλουμε να παίξουμε ωραίο και θεαματικό μπάσκετ. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».