Για το παρελθόν του στον Άρη αλλά και το μέλλον της καριέρας του μίλησε ο Τζερεμάια Μάσεϊ, ο οποίoς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στους “κίτρινους”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός άσος στο “The Hoop”:

Για τη σχέση του με τον Άρη: «Κάθε καλοκαίρι σκέφτομαι την επιστροφή στο δεύτερο σπίτι μου. Όμως δε μου δόθηκε η ευκαιρία να γυρίσω. Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν ήθελα να φύγω από τον Άρη, οπότε αν μου δοθεί η ευκαιρία και η κατάσταση στην ομάδα είναι καλή, θα επέστρεφα σε ένα δευτερόλεπτο».

Για το ποια ήταν η καλύτερη εξωαγωνιστική περίοδος στην καριέρα του: «Στη Θεσσαλονίκη. Όχι μόνο επειδή βγαίναμε και διασκεδάζαμε τα βράδια, αλλά επειδή είχα την υποστήριξη ενός από τα καλύτερα κοινά στον κόσμο».

Για το μέλλον: «Είμαι ανοιχτός σε όλα τα ενδεχόμενα και δε θα με πείραζε να επιστρέψω στην Ευρώπη, περισσότερο επειδή κάποιοι γράφουν και λένε αρνητικά πράγματα για μένα, χωρίς να έχω κάνει ούτε μία κακή σεζόν».

Για τη συνύπαρξη του με τον Μάικ Ουίλκινσον: «Ήμασταν δύο undersized ψηλοί που συμπλήρωνε ο ένας τον άλλον. Ο Μάικ έκανε όλη τη βρώμικη δουλειά κι εγώ είχα το περιθώριο να κάνω τα υπόλοιπα».

Για τη συνεργασία του με τον Λευτέρη Σούμποτιτς στο Λίβανο: «Είναι πραγματικός θρύλος και δε σε αφήνει να το ξεχάσεις! Πιστεύει ακόμα ότι μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και είναι πρόθυμος να προκαλέσει οποιονδήποτε δεν το πιστεύει. Μοιραζόμαστε συχνά ιστορίες από τον Άρη. Στο Λίβανο ο κόουτς με άφησε να παίξω το μπάσκετ που ξέρω και να κάνω καλύτερους τους συμπαίκτες μου. Πλέον όποιος με υποτιμά από τη γραμμή του τριπόντου, το πληρώνει (γέλια)!».