Η νίκη επί του Παναθηναϊκού αποτελεί ένα «ορόσημο» για τον Άρη, σύμφωνα με τον Τζέρελ ΜακΝίλ. Ο γκαρντ των «κιτρίνων», αναφέρθηκε στα στοιχεία που οδήγησαν την ομάδα του στη μείωση της ημιτελικής σειράς σε 2-1, καθώς και στη συνέχειά της.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Ήταν μια πραγματικά μεγάλη νίκη για εμάς, μια νίκη σήμα κατατεθέν. Αντιμετωπίσαμε φέτος τον Παναθηναϊκό για έκτη φορά και δεν είχαμε το καλύτερο ρεκόρ απέναντί τους. Τελικά καταφέραμε και σπάσαμε το σερί τους. Παρά το γεγονός ότι μας έλλειπαν βασικά κομμάτια καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Δείξαμε τον χαρακτήρα της ομάδας, όλοι όσοι έπαιξαν σήμερα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό».
 
Για τη συνέχεια της σειράς των αγώνων: «Σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένος. Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε ν’ αλλάξουμε και πολλά πράγματα, πρέπει να παίξουμε με την ίδια συγκέντρωση, δυνατά και με ομαδικότητα».
 
Για το τι είπε στους συμπαίκτες του μέσα στα αποδυτήρια: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου κι εκτιμώ την προσπάθεια που έκαναν όλοι οι συμπαίκτες μου. Είμαι χαρούμενος γιατί πετύχαμε μια μεγάλη νίκη και προσωπικά ήμουν σε καλή φόρμα και κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει».