Σπουδαία εμφάνιση έκανε ο Ντέβιν Μάρμπλ (16π) απέναντι στη Ναχαρίγια (85-58), με τον πρωταγωνιστή της αναμέτρησης να τονίζει σε δηλώσεις του πως ο Άρης βρίσκει ρυθμό όσο περνάει ο καιρός, ενώ παράλληλα να αποκαλύπτει πως δεν τον επηρεάζει πλέον ο παλιός τραυματισμός του.

Ακόμα επισήμανε πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά:

Για τη σημερινή νίκη: «Πλέον παίζουμε καλύτερα σαν ομάδα, θα έλεγα ότι βρήκαμε ρυθμό. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι επέστρεψαν οι τραυματίες, όπως ο Γιάνκοβιτς και Καββαδάς».

Για την απόδοση του: «Προσωπικά αισθάνομαι καλύτερα, γιατί ξεπέρασα το πρόβλημα που αντιμετώπιζα στο πόδι. Δε νιώθω πόνους κι αυτό με βοηθάει να αποδίδω καλύτερα».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Σαν ομάδα παίζουμε με μεγαλύτερη άνεση κι αυτό θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια, όπου θα έχουμε πιο δύσκολο πρόγραμμα αγώνων. Κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και είναι βέβαιο ότι οι έξι συνεχόμενες νίκες έχουν τονώσει την αυτοπεποίθησή μας. Θέλουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για να περάσουμε απευθείας στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ».