Αυτή την ώρα γίνεται η παρουσίαση του Aris Golden Club. Αξίζει να σημειωθεί πως σαν πρώτη συνάντηση έχει ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία αυτή η νέα κίνηση αφού περισσότερα από 40 άτομα έχουν δώσει το “παρών”. Εξάλλου, απουσίασε ο Θανάσης Τζεβελέκης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων καθώς βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης. Το “παρών” έδωσε πλειάδα ανθρώπων όπως οι Ντίμης Παπαϊωάννου, Ηλίας Πόππης, Τάκης Γεωργούλης και αρκετοί άλλοι γνωστοί παράγοντες και επιχειρηματίες, που είναι φίλοι της ομάδας. Ενώ, πριν από μερικά λεπτά ήρθε και ο νέος πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, δείχνοντας την έμπρακτη στήριξή του στη νέα προσπάθεια που κάνει η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ.

Παρουσιάστηκαν, μεταξύ άλλων, και τα προνόμια που θα έχουν τα μέλη του Aris Golden Club στη διάρκεια της φετινή σεζόν, μεταξύ των οποίων έκπτωση 30% σε χορηγίες, αλλά και σε αγορά εισιτηρίων διαρκείας, ενώ, επίσης, από την πλευρά της ΚΑΕ έγινε γνωστό ότι θα τοποθετηθούν πολυθρόνες εντός αγωνιστικού χώρου, στις οποίες τα μέλη του Aris Golden Club θα έχουν το δικαίωμα να κάτσουν σε ένα παιχνίδι.

Ο Λευτέρης Αρβανίτης δήλωσε: “Για να πω την αλήθεια δεν περίμενα τόσο μεγάλη συμμετοχή. Ήρθε η ώρα να υλοποιηθεί μία ιδέα, η οποία πρωτοέπεσε στο τραπέζι τον Ιανουάριο του 2012 από τον Ντίμη Παπαϊωάννου και φτάσαμε μερικούς μήνες μετά, τον Ιούνιο, να υλοποιηθεί. Το Aris Gloden Club θα είναι ο συνεχιστής του έργου της Γένεσις και της Σάρισα”.

Από την πλευρά του, ο Ντίμης Παπαϊωάννου προσέθεσε: “Έχω αποφασίσει πως δεν θα ξανά ασχοληθώ ως παράγοντας με τον Άρη, αλλά δεν θα αφήσω ποτέ την ομάδα. Είμαι σοκαρισμένος από τον αριθμό των ανθρώπων που βλέπω εδώ. Είναι πάρα πολλοί. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία νέα διοίκηση και σαφώς πρέπει να την στηρίξουμε όλοι. Πιστεύω πως αυτή η διοικητική αλλαγή θα μπορέσει να φέρει και συσπείρωση στην ομάδα. Πρέπει όλοι εμείς που είμαστε σήμερα εδώ να προσπαθήσουμε μελλοντικά να φέρουμε κι άλλους παράγοντες κοντά στην ομάδα, οι οποίοι για διάφορους λόγους απομακρύνθηκαν τα τελευταία χρόνια”.