Tο πρόγραμμα του 2ου “Nick Galis Cup” περιλαμβάνει για σήμερα(26/09) συναυλία που θα λάνει χώρα στο περίπτερο 13 της ΔΕΘ και κορυφώνεται την Κυριακή(27/09) με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και τον μεγάλο τελικό. Η ΚΑΕ Άρης, όπως ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση της, ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη για την δεύτερη μέρα του τουρνουά, καθώς ο γνωστός καλλιτέχνης Γιάννης Ζουγανέλης θα αναλάβει την παρουσίαση της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η γιορτή του 2ου Διεθνούς Τουρνουά «Nick Galis Cup» συνεχίζεται σήμερα (με την συναυλία στο περίπτερο 13 της ΔΕΘ) και κορυφώνεται αύριο (27/09) με μια μεγάλη έκπληξη για τον κόσμο του ΆΡΗ, αλλά και προσωπικά για τον Νίκο Γκάλη.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες των τελευταίων δεκαετιών και «δηλωμένος» θαυμαστής του κορυφαίου Έλληνα αθλητή όλων των εποχών, δέχθηκε με χαρά να παρουσιάσει την δεύτερη μέρα του τουρνουά. Μάλιστα, ο ενθουσιασμός του που θα βρεθεί ξανά παρέα με τον Νίκο Γκάλη (οι δυο τους έχουν υπάρξει συμπαίκτες σε φιλανθρωπικό αγώνα!) ήταν τόσο μεγάλος, που εμπνεύστηκε και έγραψε ένα τραγούδι για τον «Gangster?»! Το κομμάτι θα το ερμηνεύσει ζωντανά (και φυσικά για πρώτη φορά) στο περιθώριο του 2ου Nick Galis Cup.