Ο Αρης ξεκινά αύριο Κυριακή (7/6) τη μάχη για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας στην πρώτη αναμέτρηση για τη σειρά του «μικρού» τελικού της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η προετοιμασία των «κιτρίνων» ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση, στο «Nick Galis Hall».

Απών ήταν για ακόμα μία φορά ο Ντρου Νέιμικ. Ο 30χρονος σέντερ θα συμπεριληφθεί στη 12άδα της ομάδας, θα πάρει μέρος στην προθέρμανση και θα φανεί αν θα μπορέσει να βοηθήσει έστω και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, κάτι που στην παρούσα φάση μοιάζει δύσκολο. Πέραν του Νέιμικ και των Όγκο Αντεγκμπόγιε, Γιάννη Καραθανάση, οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κανονικά στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη. Πριν από τον αγώνα, οι παίκτες είδαν σε βίντεο τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας.

Τη 12άδα του Αρη για τον πρώτο αγώνα απαρτίζουν οι: Τόρεϊ Τόμας, Στέλιος Πουλιανίτης, Δημήτρης Φλιώνης, Μουχάμεντ Πάσαλιτς, Σπύρος Μούρτος, ΛαΜάρκους Ριντ, Τάσος Δήμας, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Γιώργος Τσιάρας, Άντριου Νέιμικ, Κώστας Χαρίσης, Βασίλης Σίμτσακ.