Ο Άρης προετοιμάζεται “πυρετωδώς” για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής κόντρα στον Κόροιβο με τον Δημήτρη Πρίφτη να “πονοκεφαλιάζει” για την κατάσταση των Μούρτο, Χαρίση και Καραθανάση.

Αναλυτικά, το δελτίο τύπου της ΚΑΕ:

“Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον αγώνα του Σαββάτου (7/3, 5μ.μ.) με τον Κόροιβο Αμαλιάδας στο «Nick Galis Hall».

Το πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση. Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν είχε τρεις παίκτες στη διάθεσή του. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Χαρίσης απουσίασε λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει στον αστράγαλο, ο Σπύρος Μούρτος δεν πήρε μέρος στις προπονήσεις αφού ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο (είχε χτυπήσει στο φιλικό της περασμένης εβδομάδας με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων) και ο Γιάννης Καραθανάσης ακολούθησε ένα μικρό μέρος της προπόνησης, λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο.

Πριν από την απογευματινή προπόνηση οι παίκτες του ΑΡΗ είδαν σε βίντεο τον αγώνα με την ΑΕΝΚ Δημουλάς (65-79) στο «Ζηρίνειο». Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο Τετάρτη (4/3) με μία προπόνηση στο «Nick Galis Hall».

*  Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης ο Βασίλης Σίμτσακ κέρασε συμπαίκτες και προπονητές για τα γενέθλιά του (σήμερα «έκλεισε» τα 34 χρόνια του). Όλοι ευχήθηκαν στον έμπειρο σέντερ χρόνια πολλά με υγεία και επιτυχίες”