Πολλά και ενδιαφέροντα είχε να πει στους εκπροσώπους του Τύπου ο Βαγγέλης Αγγέλου, μια μέρα πριν τον ντέρμπι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο Ελληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του έχει προετοιμαστεί κατάλληλα , ενώ παράλληλα μίλησε και για το που θα κριθεί το αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε μία άλλη εποχή. Εγώ θα μιλήσω όμως για την ομάδα μου. Εμείς θα προσπαθήσουμε με την αύρα του παρελθόντος να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι μπορούμε»

Για το πώς περιμένει τον ΠΑΟΚ: «Περιμένω μια ομάδα με σαφείς αμυντικούς και επιθετικούς προσανατολισμούς. Ξέρουμε τους νέους παίκτες του ΠΑΟΚ, γνωρίζουμε πως σαν ομάδα στηρίζονται στο παιχνίδι πικ ‘ ν ρολ και είμαστε προετοιμασμένοι να παίξουμε πικ’ν ρολ άμυνα. Πιστεύω ότι με σωστή αντίδραση και ομαδικότητα θα ανταποκριθούμε σε αυτό το κομμάτι»

Για την ετοιμότητα της ομάδας: «Η ομάδα θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Σίγουρα έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Διαθέτουμε εργάτες και ταλέντο και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για το δύσκολο ξεκίνημα: «Νομίζω ότι και τα τρία που έρχονται απαιτούν ένα πυρήνα εμπειρίας και χρησιμότητας και θα μας βοηθήσουν από νωρίς να μπούμε ή στα εγκαύματα ή στην απότομη ωριμότητα».