Οριστικά χωρίς την παρουσία του κόσμου θα πραγματοποιηθεί το σημερινό (25/5, 19:00) τρίτο παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ στο Nick Galis Hall, με την απειλή της αστυνομίας, να πιάνει τόπο και να μην επιτρέπονται οι γιγαντοοθόνες, που σκόπευε η ΚΑΕ να τοποθετήσει έξω από το κλειστό γυμναστήριο.

Έτσι, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ομάδας, αποφασίστηκε ότι ο κόσμος μπορεί να παραβρεθεί έξω από το Παλέ, όπου θα λειτουργεί κανονικά το κυλικείο που στεγάζεται εκεί, ενώ αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση…

Λίγα λεπτά μετά ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ μας.

Αναλυτικά:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. οριστικοποιεί την απόφασή της για την κεκλεισμένων των θυρών διεξαγωγή του σημερινού (25/05, 19:00) αγώνα με την Α.Ε.Κ.

Κατόπιν σχετικής απαγόρευσης, δε θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες έξω από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, ενώ ανοιχτά θα παραμείνουν το κυλικείο του γηπέδου και η ARIS BC Boutique “The Legend Store”.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., πιστή στην προ διημέρου απόφασή της, ενημερώνει ότι σύσσωμο το Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. και η οικογένεια Λάσκαρη δε θα δώσουν το «παρών» στις κερκίδες του «Nick Galis Hall», στη σημερινή αναμέτρηση».