Την εκτίμηση ότι ο Άρης μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να κατακτήσει τον τίτλο παρά τη δυναμική του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Σπύρος Μούρτος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Λίγες ώρες απέμειναν για τον μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη και όλοι στις δύο ομάδες κινούνται γύρω από την μεγάλη μάχη.

Ο Σπύρος Μούρτος κλήθηκε από την πλευρά του Άρη να εκπροσωπήσει του συμπαίκτες του στην συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στο κλίμα που πρέπει να υπάρχει στις κερκίδες αλλά και στις πιθανότητες της ομάδας του να κατακτήσει τον τίτλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Καλησπέρα. Εύχομαι έναν τελικό χωρίς επεισόδια και παρατράγουδα, σε όμορφη ατμόσφαιρα για να το χαρεί ο κόσμος. Όλοι γνωρίζουν την δυναμική του ΠΑΟ. Αλλά, είναι ένας τελικός. Στο μυαλό μας υπάρχει η δίψα για τον τελικό. Είμαστε προετοιμασμένοι και θα τα δώσουμε όλα για την κατάκτηση του τίτλου. Ο τελικός του ’14 είναι τελείως διαφορετικός, είχε πολλούς Έλληνες και νέα παιδιά, που είχαμε παίξει 1-2 χρόνια στην Α1. Ήταν ιδιαίτερος τελικός. Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα, παίζουμε στο γήπεδό μας και έχουμε πιο δυνατή ομάδα. Μας δίνει περισσότερες ελπίδες, χωρίς ξεχνάμε πόσο δυνατός είναι ο Παναθηναϊκός»