Ο παίκτης του Άρη, Σπύρος Μούρτος, με δηλώσεις του στάθηκε στην σημερινή διαιτησία του δεύτερου μικρού τελικού της Stoiximan.gr Basket League κόντρα στην ΑΕΚ, όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης ηττήθηκε με σκορ 83-89.

Ο παίκτης του Άρη δήλωσε αρχικά «Σήμερα δώσαμε μια πολύ μεγάλη μάχη όλα τα παιδιά, σε ένα παιχνίδι υψηλής έντασης, με πάθος. Στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε και χωρίς τον Ουίλ και μας στοίχισε αυτό. Έχω την εντύπωση ότι αδικηθήκαμε αν και δεν θέλω να μιλάω για διαιτησία. Είναι άδικη και η αποβολή του κόουτς. Δεν μπορείς να μας αφήνεις σε εκείνο το σημείο χωρίς τον προπονητή μας. Μόνο αυτό σαν σχόλιο για την διαιτησία. Πάμε στην Αθήνα να κερδίσουμε, δεν πάμε για να τελειώσει η σειρά»

Ενώ στην συνέχεια είπε «Όταν παίζουμε στο γήπεδο, παλεύουμε για κάθε φάση. Δεν είναι κάτι παράλογο. Δεν υπάρχει κανείς που να μπαίνει για να χάσει. Έχουμε εγωισμό, είμαστε αθλητές και θέλουμε να κερδίζουμε πάντα. Όταν είμαστε στο παρκέ, μπαίνουμε για να κερδίσουμε. Πίστευα ότι δεν θα χάναμε σήμερα, είμαι στεναχωρημένος, αλλά πάμε το Σάββατο για να κερδίσουμε»