Ο Έρικ Μπάκνερ έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι του Άρη με την Μονακό (29/11, 19:00) και τόνισε ότι πρέπει οι γηπεδούχοι να επιβάλλουν τον ρυθμό του και να είναι πιο συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του ματς.

Αναλυτικά τι είπε:

Αρχικά: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Ειδικά αν θέλουμε να μείνουμε στις πρώτες θέσεις του ομίλου. Πρέπει να παίξουμε σκληρά και να κερδίσουμε με όποιο τρόπο. Η Μονακό είναι ομάδα που τρέχει και έχει αθλητικότητα. Εχει καλούς γκαρντ, τον Ράιτ και τον Μποστ και πρέπει να βάλουμε εμείς τις βάσεις και να ελέγξουμε το παιχνίδι. Το ζητούμενο είναι να προσπαθούμε και να δουλεύουμε σκληρά και θεωρώ πως με το χρόνο θα έρθουν όλα. Δεν έχει σημασία με ποιον παίζουμε».

Για το τι χρειάζεται ο Άρης: «Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Να ξεκινάμε πιο δυνατά τα παιχνίδια και να μην κυνηγάμε το σκορ. Οπως είπα πρέπει εμείς να επιβάλουμε το ρυθμό των αγώνων».
 
Ενώ για τον ίδιο: «Νιώθω καλύτερα σε σχέση με την αρχή. Πρέπει να προπονούμαι για να γίνομαι καλύτερος και θέλω να βοηθήσω την ομάδα με όλους τους τρόπους».