Ο καλαθοσφαιριστής του Άρη ξεκίνησε το ταξίδι του από το Σιάτλ και πριν από λίγο έφτασε στην Θεσσαλονίκη, όπου τον υποδέχτηκαν οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων».

Ο ίδιος ήταν αρκετά ευδιάθετος κατά την άφιξη του, όπου πλέον αναμένεται από αύριο να γνωρίσει το τεχνικό τιμ και τους νέους του συμπαίκτες στον Άρη.

Αμέσως μετά πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις όπου είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Θεωρώ τον Άρη ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Είναι ομάδα που έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έλευση μου στην Θεσσαλονίκη. Πέρυσι έπαιξα στο Τσάμπιονς λιγκ και βρέθηκα αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης είναι σίγουρα μια πολύ σοβαρή εξέλιξη για την καριέρα μου. Σαν παίκτης μπορώ να δώσω τα πάντα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Όσο περνάει ο χρόνος όμως αισθάνομαι ότι μπορώ να σουτάρω καλύτερα την μπάλα. Για τους οπαδούς της ομάδας, δεν γνωρίζω πολλά πράγματα, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο κόουτς και οι συμπαίκτες μου θα με βοηθήσουν να τους γνωρίσω καλύτερα».