Οι πληροφορίες για διπλή επαφή μέλους της ΚΑΕ Άρης με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αν και αρνείται από τους κύκλους των “κιτρίνων”, κυκλοφορούν στην μπασκετική πιάτσα εδώ και αρκετές ημέρες. Το αν όντως έγιναν αυτές οι επαφές το γνωρίζουν μόνον οι δύο πλευρές. Αυτό που φαίνεται πάντως στην περίπτωση που ισχύουν είναι πως ξεκάθαρα η παραμονή του Βαγγέλη Αλεξανδρή δεν εξαρτάται από το οικονομικό κομμάτι.

Τη στιγμή που η διοίκηση του Άρη πρότεινε στον τίγρη το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ για όλο το τεχνικό τιμ της ερχόμενης σεζόν, ο έμπειρος κόουτς αντιπρότεινε το ποσό των 70 χιλιάδων ευρώ.

Οι επαφές σταμάτησαν κάπου εκεί κι έχουν παγώσει εδώ και ημέρες. Εφόσον η κρούση προς τον Μπαρτζώκα, αλλά και τον Πρίφτη (το όνομα του οποίου επίσης ακούστηκε), ισχύει, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως τον Αλεξανδρή μάλλον δε τον πολυθέλουν στον Άρη και με πρόσχημα το οικονομικό κομμάτι προσπαθούν να τον οδηγήσουν στην πόρτα της εξόδου.

Άλλωστε τεχνικό τιμ με Μπαρτζώκα ή Πρίφτη είναι σχεδόν σίγουρο πως θα υπερβεί ακόμη και τις 70 χιλιάδες ευρώ σε κόστος. Κι όλα αυτά από μία διοίκηση στην οποία συμμετέχουν άνθρωποι που έφεραν τον Αλεξανδρή στον Άρη το προηγούμενο καλοκαίρι θέτοντας ως στόχο την παραμονή του για πολλά χρόνια στο τιμόνι της ομάδας.

Επίσης στη τωρινή διοίκηση συμμετέχει κι εκπρόσωπος της Σάρισα (Χρήστος Γαλιλαίας), η οποία ας μην ξεχνάμε πως ανέλαβε να πληρώσει τα συμβόλαια των Αλεξανδρή – Μανωλόπουλου, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων παραμένουν μέχρι και σήμερα χρωστούμενα.