Πήρε φόρα ο Άρης και μετά τη νίκη επί της Λέφσκι Σόφιας, πριν από λίγο κέρδισε και την Λουκόιλ Ακαντέμικ στο φιλικό που έγινε στη Σόφια. Ηγέτης των “κιτρίνων” στο τελικό υπέρ τους 71-73, ήταν ο Κώστας Χαρίσης.

Ο έμπειρος σέντερ πραγματοποίησε μακράν την καλύτερη εμφάνισή του από τη μέρα που φόρεσε τη φανέλα του Άρη και απέναντι στους ψηλούς της βουλγαρικής ομάδας έκανε… πάρτι, σταματώντας στους 23 πόντους. Πολύ καλός ήταν κι ο Τσέιζ Σάιμον, ο οποίος σημείωσε 15, κάνοντας κι αυτός από την πλευρά του τη καλύτερη εμφάνιση ως παίκτης του “Αυτοκράτορα”.

Για ακόμη ένα φιλικό δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Ζήσης Σαρικόπουλος και Αλέξανδρος Βεζένκοφ, ενώ κι ο Οράιον Άουτερμπριτζ πήρε μικρό χρόνο συμμετοχής λόγω ενοχλήσεων. Μάλιστα ο Βεζένκοφ δε θα δώσει το παρόν στο τουρνουά της FIBA και του NBA που θα διεξαχθεί στη Μόσχα εξαιτίας του τραυματισμού του.

Τα δεκάλεπτα: 15-14, 35-25, 48-49, 71-73
ΑΡΗΣ (Αλεξανδρής): Πάσαλιτς 7, Καραποστόλου 7, Χαρίσης 23, Σάιμον 15, Τσακαλέρης 5, Δήμας, Κόλιμον 10, Όουτερμπριτζ 3, Ασημακόπουλος 1, Λ. Μποχωρίδης 2.