Του Θωμά Αυγέρη
28/05/2011 (17:37)

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα φέρει και πάλι τη σειρά στα ίσια, υποδέχεται αύριο ο Άρης τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο. Οι “κίτρινοι“, οι οποίοι θα αγωνιστούν πιθανότατα εκ νέου χωρίς τον Μπρένταν Γουίντερς, είναι αποφασισμένοι να κάνουν το 1-1, κάτι που φαίνεται κι από τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.
Ο Λευτέρης Σούμποτιτς, μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση τόνισε:

Αύριο παίζουμε στο δεύτερο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών και αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε οπωσδήποτε τη νίκη. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε από την πρώτη αναμέτρηση είναι το ότι παίξαμε με πάθος και καρδιά και να το επαναλάβουμε αύριο αγωνιζόμενοι στην έδρα μας.

Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη του πρώτου παιχνιδιού και με σοβαρότητα και συνέπεια να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Περιμένουμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει και να μας δώσει την ώθηση για το κάτι παραπάνω.

Τον Γουίντερς δεν θα τον έχουμε στη διάθεσή μας και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε αυτό το κενό. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη”.

Από την πλευρά του ο Άντονι Κινγκ προσέθεσε: “Μετά τον πρώτο αγώνα όπου δείξαμε χαρακτήρα θέλουμε να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα μας και να συνεχίσουμε. Πρέπει να παίξουμε με ενέργεια και με συγκέντρωση και να προσέξουμε τα λάθη μας τα οποία στο προηγούμενο παιχνίδι μας στοίχισαν τη νίκη.

Γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντικοί είναι οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ και θέλουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας που θα έρθουν να μας δουν και να μας στηρίξουν. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε”.