Με μία προπόνηση, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Άρη, εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Πανιώνιο, στο «Nick Galis Hall». Ο Δημήτρης Πρίφτης, δε θα έχει ατη διάθεσή του τον Κώστα Χαρίση, ο οποίος στην χθεσινή προπόνηση είχε υποστεί διάστρεμμα, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει την αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους». Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας κόουτς δε σημείωσε άλλη απώλεια, ενώ τη θέση του έμπειρου σέντερ θα πάρει ο Τάσος Δήμας.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου, αναφέρει επίσης τα εξής:

«Υπενθυμίζουμε ότι σε συνεργασία με το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θέρμης (Κ.Ι.ΑΛΛΗ), αύριο θα συγκεντρωθούν φάρμακα από τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ΑΡΗΣ – Πανιώνιος.

Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ μπορούν να συμβάλλουν στην αλληλεγγύη και την στήριξη των συμπολιτών μας, που αδυνατούν να έχουν στοιχειώδη ιατρο-φαρμακευτική περίθαλψη, φέρνοντας φάρμακα που δεν χρησιμοποιούν. Το Κ.Ι.ΑΛΛΗ. Θέρμης δεν δέχεται «μονόγραμμα» και «δίγραμμα» φάρμακα. Οι εθελοντές του Κ.Ι.ΑΛΛΗ. Θέρμης θα συγκεντρώσουν το ιατροφαρμακευτικό υλικό στις εισόδους του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια της αναμέτρησης θα διατίθενται από τις 3μ.μ. από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Όσοι φίλαθλοι αγόρασαν εισιτήριο (10 ευρώ) στον αγώνα με τον Κόροιβο, μπορούν, δίνοντας το απόκομμα, να πάρουν εισιτήριο για το ματς με τον Πανιώνιο στην τιμή των 5 ευρώ».