Ο Βασίλης Ξανθόπουλος έφτασε τα 401 κλεψίματα στην Stoiximan.gr Basket League στην νίκη επί του Προμηθέα στην Πάτρα, ξεπεπερνώντας τον Βασίλη Σπανούλη και όντας πλέον ο πρώτος στη λίστα μεταξύ των εν ενεργεία παικτών.

Ο 32χρονος πόιντ γκαρντ του Άρη πέτυχε 11 πόντους με απόλυτη ευστοχία (3/3 τρίποντα,1/1 δίποντα), πήρε 6 ριμπάουντ,έδωσε 4 ασίστ χωρίς να κάνει λάθος και με τα 5 κλεψίματά του, έφτασε τα 401 στην καριέρα του στην Stoiximan.gr Basket League.Στην σχετική λίστα πέρασε τον Βασίλη Σπανούλη (397) και είναι πλέον ο πρώτος εν ενεργεία στην κατηγορία.

Παράλληλα ο Ξανθόπουλος έγινε ο ένατος παίκτης που έσπασε το φράγμα των 400 κλεψιμάτων στην Stoiximan.gr Basket League. Επιπλέον συμπλήρωσε 100 επιθετικά ριμπάουντ και 960 ασίστ.

Τα υπόλοιπα στατιστικά από το ματς της Πάτρας:

-Συνολικά 23 τελικές πάσες έδωσαν οι παίκτες του Άρη, επίδοση που αποτελεί την καλύτερη φετινή του Άρη στην STOIXIMAN.GR Basket League.

Κώστας Μέξας ανέβηκε μία ακόμα θέση στη λίστα των προπονητών με τα περισσότερα παιχνίδια. Πλέον είναι 42ος έχοντας 64 αγώνες. Ξεπέρασε τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς και «έπιασε» τον Γιόνας Καζλάουσκας.

-Τις 90 συμμετοχές στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε ο Έντιβν Μπάβτσιτς που παράλληλα έφτασε και τις 80 ασίστ.

-Ξεπέρασε κατά ένα τα 700 ριμπάουντ στη λίγκα ο Βλάντο Γιάνκοβιτς. Πλέον μετρά 519 αμυντικά και 182 επιθετικά ριμπάουντ.