Το μέλος του ΔΣ του Άρη, Δημήτρη Οικονόμου εξαπέλυσε μπαράζ πυρών  κατά του «άφαντου» μεγαλομετόχου του συλλόγου, Δημήτρη Γουλιέλμου, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Yellow Radio» και τόνισε έχει εξαφανιστεί και δεν δίνει απάντηση στην πρόταση της προσωρινής διοίκησης για να παραχωρήσει το πλειοψηφικό (90%) πακέτο των μετοχών του. Από την άλλη ο Δημήτρης Οικονόμου τόνισε η ομάδα χρειάζεται 1,2 εκατ. ευρώ για να βγάλει την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Οικονόμου είπε μεταξύ άλλων στο «Yellow Radio»:

Για την κατάσταση στην ομάδα και τον Δημήτρη Γουλιέλμο:  «Στον Άρη δυστυχώς η κατάσταση είναι πάρα πολύ άσχημη. Ο κ. Γουλιέλμος δεν τοποθετείται με σαφή τρόπο για να μπορέσει να πάει το τμήμα στην επόμενη μέρα. Εμείς κληθήκαμε από τον ΑΣ τον Δεκέμβριο για να βγάλουμε την ομάδα από μία πολύ άσχημη κατάσταση. Με θυσίες οικονομικές, με πολύ δουλειά καταφέραμε να αλλάξουμε τα πράγματα οικονομικά, ενώ και στο αγωνιστικό ήμασταν σε ισοβαθμία με τον Πανιώνιο, πηγαίναμε πολύ καλά και πιστεύω ότι θα σωζόμασταν. Αυτό που μας έχει αγανακτήσει είναι ότι ο κ. Γουλιέλμος δεν δίνει μία απάντηση. Είτε να παραχωρήσεις τις μετοχές, είτε να έρθει να διοικήσει. Έχει τον Άρη σε μία ομηρία. Είναι εγκληματικό αυτήν την στιγμή κάποιοι άνθρωποι να καταβάλουν χρήματα για μία ξένη εταιρία».

Για την πρόταση που έχει καταθέσει η νυν διοίκηση στον Γουλιέλμο για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών: «Η πρόταση είναι να δοθούν οι μετοχές σε 9 ή 18 μεσεγγυούχους. Υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι, προσωπικά δεν τα γνωρίζω αλλά τα γνωρίζει ο κ.Αρβανίτης. Ρώτησε ο κ.Γουλιέλμος για το που θα πάει η ομάδα. Ο κ.Αρβανίτης του απάντησε ότι οι μετοχές θα πάνε στον Α.Σ. και θα αποφασίσει ο λαός του Άρη το τι θα γίνει. Είπε ότι το βλέπει θετικά, ότι θα απαντήσει την Παρασκευή αλλά δεν πήραμε απάντηση. Όταν τρέχουν πράγματα όμως, ότι μας παίρνουν τηλέφωνα παίκτες, όταν πρέπει να παρθούν αποφάσεις πως να δράσουμε εμείς; Δεν γίνεται να αφήσουμε την ομάδα. Σε λίγο καιρό θα αρχίσουμε να χάνουμε και παίκτες».

Για το ποσό που χρειάζεται η ομάδα στη νέα σεζόν: «Με έναν πρόχειρο υπολογισμό η ομάδα χρειάζεται 1.200.000 ευρώ. Αυτό δεν συμπεριλαμβάνει τα ban, αλλά με καλές διαπραγματεύσεις τα ποσά για να αρθεί το απαγορευτικό δεν είναι μεγάλα».