Στη συνάντηση των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Eurocup της νέας αγωνιστικής περιόδου βρέθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, ο οποίος είχε, μάλιστα, την ευκαιρία να συνομιλήσει μεταξύ άλλων και με τον ομόλογό του στην ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου.

Μία μέρα πριν από την κλήρωση (Πέμπτη 9/7) των ομίλων της διοργάνωσης, ο κ. Αρβανίτης παραβρέθηκε στο μίτινγκ των ομάδων, όπου κύριος ομιλητής ήταν ο εκτελεστικής διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου. Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν θέματα διοικητικά, οικονομικά, πειθαρχικά, διαιτησίας, μάρκετινγκ καθώς και τηλεοπτικά.

Ο Λευτέρης Αρβανίτης είχε συνομιλία με τον Τζόρντι Μπερτομέου, με τον τελευταίο να του εκφράζει του για την επιστροφή του Άρη στην Ευρώπη και να τον καλωσορίζει στο Eurocup, έπειτα από απουσία τριών ετών.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης συζήτησε και με τους υπόλοιπους εκπροσώπους των ομάδων που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση της επόμενης σεζόν, μεταξύ αυτών και με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου.

arvanitis-alexiou

«Είναι πολύ ευχάριστο να βρισκόμαστε ξανά σε ευρωπαϊκά μονοπάτια. Η σημερινή συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική ενόψει της νέας σεζόν. Αυτό που με χαροποίησε ιδιαίτερα ήταν η ικανοποίηση που εξέφρασαν τόσο οι φορείς της διοργάνωσης, όσο και οι εκπρόσωποι των ομάδων, για την επιστροφή του Άρη στην Ευρώπη. Παρά την τριετή απουσία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Άρης παραμένει μία μεγάλη οντότητα και εκτός των συνόρων», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο ισχυρός άνδρας του Άρη.

Τέλος, αύριο (09/07, 13:00) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της πρώτης φάσης του Eurocup, με τον Άρη να έχει τοποθετηθεί στο πέμπτο γκρουπ δυναμικότητας.