Ανυπόμονος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (24/10, 21:00), αλλά και ενθουσιασμένος με το sold out του κόσμου εμφανίστηκε ο Ντομινίκ Ουότερς, o οποίος υποσχέθηκε στους φιλάθλους της ομάδας πως οι “κίτρινοι” θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη.
 
Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Ντομινίκ Ουότερς στο προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
 
«Νίκη για τον κόσμο μας
 
Καλησπέρα σας!
 
Ως τώρα ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα! Το προηγούμενο Σάββατο κερδίσαμε άνετα εκτός έδρας τον Αρκαδικό και την Τετάρτη πετύχαμε μια ακόμη ευρεία νίκη επί της Bunducnost. Και αυτά τα δύο παιχνίδια όμως τα βγάλαμε γρήγορα από το μυαλό μας, καθώς έπρεπε να εστιάσουμε στο μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ.
 
Θα είναι καυτή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και είμαστε ενθουσιασμένοι που εξαντλήθηκαν τόσο γρήγορα τα εισιτήρια. Ανυπομονούμε. Είναι μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για εμάς, αλλά και για αυτούς καθώς προέρχονται από ήττα. Σίγουρα θα έρθουν πεινασμένοι για νίκη. Θα είναι μεγάλος αγώνας και για τους δυο μας.
 
Ξέρω καλά πως πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες μπασκετικές μάχες στην Ελλάδα. Είμαστε εμείς και ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό. Ξέρω πως υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα στο παρκέ. Είμαστε ομάδες από την ίδια πόλη και σίγουρα για όλους στην Θεσσαλονίκη είναι το μεγάλο γεγονός. Όπου και να πας ακούς για αυτόν τον αγώνα.
 
Γνωρίζω πως οι φίλαθλοι μας περιμένουν από εμάς το καλύτερο, όπως άλλωστε σε κάθε αναμέτρηση. Με εξέπληξαν που γέμισαν το γήπεδο και στον αγώνα με την Buducnost, οπότε ήμουν σίγουρος πως στο ματς του Σαββάτου το γήπεδο θα γέμιζε. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δώσουμε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι και θα τους έχουμε στο πλευρό μας.
 
Θέλω να τους πω πως θα κάνουμε το παν για τη νίκη. Θα βγούμε στο παρκέ να παίξουμε δυνατά με την ενέργεια που μας δίνουν. Θα τα δώσουμε όλα για να κάνουμε την καλύτερή μας εμφάνιση για τον κόσμο μας».